Afbeelding

FloraXchange verhuist naar nieuwe locatie 

Algemeen

Vanwege de toenemende drukte gaat het snelgroeiende bedrijf FloraXchange verhuizen.

De nieuwe locatie ligt op steenworp afstand, het scheelt namelijk één muur met de huidige werkplek. De nieuwe situatie maakt het mogelijk dat FloraXchange een eigen ingang krijgt, maar nog wel onder de vleugels van softwareontwikkelaar JEM-id. 
 
Nieuwe werkplek 
Zowel JEM-id als FloraXchange zijn momenteel gevestigd op de Grote Waard 80 in Honselersdijk. Nu JEM-id het naaste pand op de Grote Waard 66 erbij heeft gekocht, zullen de twee bedrijven niet direct gescheiden worden, maar zal FloraXchange een eigen ingang krijgen middels een aparte deur in het huidige pand. De adresgegevens zullen daarom onveranderd blijven. Na de verbouwing, die naar verwachting drie maanden in beslag neemt, zullen de medewerkers verhuizen naar hun nieuwe werkplek. Op deze locatie zal FloraXchange bezoekers kunnen ontvangen in een eigen ruimte met een innovatieve uitstraling die bij het bedrijf past. Daarnaast biedt de locatie ook een vergaderruimte, waar onder andere demo's aan de gebruikers van het communicatieplatform gegeven kunnen worden. 
 
Mogelijkheden 
FloraXchange wil zich steeds meer richten op de realisatie van een open sierteeltplatform om ketenspelers efficiënter met elkaar te laten samenwerken. De verhuizing naar een eigen werklocatie biedt volop mogelijkheden en kansen voor de toekomst. "Wij vinden het belangrijk dat FloraXchange nauw verbonden blijft met JEM-id. FloraXchange is 100% een IT-platform en korte lijnen naar de ontwikkelaars zijn cruciaal voor de optimale ondersteuning", zegt Jefry van den Hoeven, productmanager van FloraXchange. "Er werken momenteel 36 man bij JEM-id en qua ruimte gaat het nog net goed. Deze uitbreiding is daarom hard nodig om FloraXchange verder te laten groeien."  
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant