Afbeelding

TuinIdee met gevarieerde groene vakmiddag

Algemeen

Tijdens TuinIdee in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch vindt op 18 februari een groene vakmiddag plaats.

Er zijn onder meer presentaties en de prijs van de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg wordt uitgereikt. De gevarieerde bijeenkomst is gratis toegankelijk voor hoveniers na aanmelding via info@tuinidee.nl en wordt mede mogelijk gemaakt door Branchevereniging VHG.

TuinIdee 2017
TuinIdee viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Met onder andere de schitterende inspiratie- en trendtuinen zoals het Lentepalet, Krachtige Kalmte, Groen Geluk en de Zwoele Zomerhitte, bekende tuinspecialisten in het Tuintheater en zo'n 225 exposanten met nieuwe collecties, fraaie tuindecoratie en bijzondere planten.
Nieuw zijn TuinIdee Outdoor, met alles voor buitenleven, natuur en recreatie en de Klimaatbestendige tuin met aandacht voor watermanagement en duurzaamheid. Op TuinIdee Exclusief vindt de consument alles voor een luxueuze tuininrichting en op TuinIdee Culinair is alles te vinden voor fijnproevers, met gezonde lekkernijen uit eigen tuin, demonstraties en proeverijen. In het Tuinatelier kan men persoonlijk advies krijgen over tuininrichting en een gratis tuinschets laten maken.

Kijk voor meer informatie op www.tuinidee.nl
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant