Afbeelding

Fleurop zoekt beste bloemist van Nederland

Algemeen

Fleurop roept Nederlanders op om op hun favoriete bloemist te stemmen.

De marktleider in boeketten organiseert voor het eerst de verkiezing van Beste Fleurop Bloemist van Nederland. Deze maand kan iedereen stemmen op zijn of haar Fleurop-favoriet. De beste wordt tijdens de 100% NL Awards gehuldigd en mag zich een jaar lang de beste Fleurop-bloemist van Nederland noemen.

Bloemen brengen gevoel over
De nauwe samenwerking tussen 100% NL en Fleurop bracht beide partijen op deze verkiezing. Michel van Slingerland, marketing- en salesmanager van Fleurop: "Naast de beste Nederlandse artiesten verdienen onze bloemisten ook een award. Zoals artiesten hun hele ziel en zaligheid in een lied leggen, zo maken onze ruim 1.100 bloemisten de mooiste creaties om het gevoel van de klant over te brengen." Tot en met maandag 30 januari kan iedereen stemmen op zijn favoriete bloemist via debestefleuropbloemist.nl.

Ook stemmers bij Awardshow
Dinsdag 7 februari worden de 100% NL Awards uitgereikt aan de beste Nederlandse artiesten in 7 categorieën. De uitreiking wordt afgewisseld met diverse optredens van onder andere O'G3NE en Nick & Simon. De 10 bloemisten met de meeste stemmen mogen met hun hele team als VIP over de rode loper. De nummer 1 bloemist wordt op deze avond gehuldigd en ontvangt de Beste Fleurop Bloemist van Nederland Award. Wie zijn stem uitbrengt tijdens de Beste Fleurop Bloemist-verkiezing maakt zelf ook kans op een set van vier kaarten, om deze feestelijke avond als VIP met drie vrienden of vriendinnen mee te maken. 

 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant