Afbeelding

Gezellig tennistoernooi voor boomkwekers

Algemeen

Dat boomkwekers een sportief volkje zijn bleek ook het afgelopen weekend wel weer.

Vrijdag en zaterdag jongstleden werd er door vele boomkwekers en medewerkers deelgenomen aan het jaarlijkse open tennistoernooi "Telermaat  Open". 
Op dit toernooi, de Nationale Kampioenschappen Tennis voor Boomkwekers, dat nu al voor de 19e keer is gehouden in de tennishal van Boskoop, hebben de boomkwekers elkaar ontmoet in een uiterst sportief tennisduel. Opvallend ook deze keer was het aantal deelnemers van buiten de regio. In verschillende poules van zowel dames als heren werd er gestreden om een aantal wisselbekers. Tijdens dit toernooi kwamen vele boomkwekers en branchegenoten op informele en gezellige wijze in contact met elkaar.
In een plezierige sfeer werden vrijdag de voorronden afgewerkt. Terwijl buiten winterse buien het beeld bepaalde, bleef het nog lang gezellig in de tennishal van Sportcentrum midden Boskoop. Op zaterdag werd er, onder soms oorverdovende hagelbuien, toegewerkt naar de finalepartijen, waarbij in een aantal gevallen een tiebreak de beslissing moest brengen. En natuurlijk waren er in de verschillende categorieën weer de nodige winnaars. Daarbij vielen verrassende uitslagen te noteren. Zaterdagavond werd het toernooi afgesloten met de prijsuitreiking.
Volgend jaar wordt het 4e lustrum (20 jarig jubileum) gevierd, welke de toernooiorganisatie op bijzondere wijze zal trachten te vieren.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant