Afbeelding

FloraXchange zet platform open

Algemeen

Door de verschuiving in de rollen van de traditionele spelers in de sierteeltketen, kunnen diverse online mogelijkheden kansen bieden om de innovatiesnelheid te vergroten.

FloraXchange richt zich steeds meer op de realisatie van een open platform om de ketenspelers efficiënter met elkaar te laten samenwerken. Daarom heeft het bedrijf een application programming interface (API) ontwikkeld om softwareleveranciers beter aan te sluiten op de nieuwe ontwikkelingen die binnen het platform worden doorgevoerd. 
 
Door API sneller innoveren 

Door de vernieuwde positionering van FloraXchange om te opereren als een open sierteelt platform voelde het genoodzaakt om ook dit soort koppelingen mogelijk te maken. Het bedrijf heeft hiervoor een API ontwikkeld om efficiënter te kunnen communiceren met andere softwareleveranciers. Het systeem wordt zodanig opengezet voor softwareleveranciers, zodat zij direct kunnen profiteren van de innovaties die binnen FloraXchange worden doorgevoerd. "We begrijpen heel goed dat de softwareleveranciers niet staan te trappelen om van de standaarden af te wijken, maar de techniek om ons heen staat niet stil en de ontwikkeling op dit vlak in de sector zou sneller kunnen verlopen", zegt Jefry van den Hoeven, verantwoordelijk voor de productontwikkeling van FloraXchange. "De API is een veilige en snelle technologie die toegepast kan worden op de gangbare functionaliteiten. Op deze manier kunnen andere softwareleveranciers eenvoudiger koppelen en kunnen we met z'n allen sneller innoveren in de sector." 
 
Meer informatie over FloraXchange vindt u op www.floraxchange.nl
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant