Afbeelding

Van Eck levert Bergwerff Transport 6 luchtvrachttrailers

Algemeen

Afgelopen maand leverde Van Eck aan Bergwerff Transport 6 luchtvrachtkoeltrailers met GDP-Pharma certificaat en TAPA-TSR1 certificering.

De 20 jaar lange samenwerking tussen Van Eck en Bergwerff Transport bv wordt met deze 6 voertuigen bezegeld met het 41-ste voertuig!
Bergwerff Transport is ruim 30 jaar een actieve speler in het transport met een ruime ervaring in de luchtvrachtindustrie. Met als werkgebied heel Europa en in het bijzonder Italië is Bergwerff breed inzetbaar door zijn grote verscheidenheid in het wagenpark.

Met deze 6 mega koeltrailers met rollenbanen kan Bergwerff Transport bv 4 maindeckpallets per voertuig vervoeren: twee stuks met een afmeting van 3 meter hoog en twee stuks met een afmeting van 2.90 meter hoog. Deze voertuigen zijn allen uitgerust met een GDP-Pharma certificaat en hierdoor geschikt voor het vervoer van medicijnen bij een gecontroleerde constante temperatuur. Daarnaast is dit voertuig uitermate flexibel inzetbaar voor onder andere koelvrachten, medicijnen en bloemen & planten.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant