Afbeelding

Terra nieuwe locatie is succes

Algemeen

Vandaag viert het "nieuwe" Terra haar halfjarig bestaan samen met haar personeel en klanten.

Terra Bleiswijk prijst zich gelukkig met de nieuwe accommodatie aan de Klappolder 160 in Bleiswijk. Ook klanten spreken zich zeer positief uit over de frisse en moderne accommodatie. Oude maar ook nieuwe klanten wisten de nieuwe Terra snel te vinden en het aantal nieuwe klanten uit de Randstad groeit gestaag.  

Berkel Flowers en Hogervorst Verpakkingen, de partners binnen Terra, zorgen met door hen speciaal geselecteerde partners voor een uitgebreid assortiment bloemen, planten, bloemisterij- en aanverwante artikelen. Een groot voordeel voor klanten is de logistieke samenwerking tussen Berkel Flowers en Hogervorst Verpakkingen. De gezamenlijk bestellingen worden op de drempel van de bloemenwinkel geleverd. Een service die beide bedrijven graag leveren. 

Het geheim van het succes van Terra is niet alleen de nieuwe accommodatie, maar juist  de sterke  binding van Terra met haar klanten. Bij ons is de klant nog koning, aldus Jan Hogervorst en Mark Mostert. Terra ziet dan ook positief uit naar de toekomst. 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant