Afbeelding

Nieuwe koers Plantarium 

Algemeen

Het bestuur van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij kiest voor een nieuwe koers voor Plantarium.

"Onder de naam Plantarium 3.0 maken we de beurs hipper en wordt het event een inspiratiebron op het gebied van groene toepassingen", aldus voorzitter Jan Willem Griep.  
De nieuwe koers vertaalt zich in een nieuwe lay-out van de beurs, de organisatie van het 1e groene festival tijdens Plantarium door en voor jongeren en de splitsing in drie vakdagen en één consumentendag. De verkiezing Beste Idee Plantarium 2017 die afgelopen jaar voor het eerst werd georganiseerd krijgt een vervolg. 
 
Behoud groene karakter 
Wat blijft is het unieke karakter van Plantarium, namelijk een plantenbeurs die bol staat van nieuwe introducties en interessante ontwikkelingen. Plantarium blijft daarmee een Europese draaischijf van de groene industrie. Aan het pakket boomkwekerij wordt toegevoegd méér uitgangsmateriaal o.a. op het gebied van perkgoed en een forse laanboom presentatie nabij het festivalterrein. 
 
Jan Willen Griep vervolgt: "Wij hebben goed geluisterd naar onze klanten, deelnemers en bezoekers. We zijn er van overtuigd dat we met deze nieuwe koers onze deelnemers een beter podium bieden voor hun producten en diensten en aan kwaliteit van bezoek zullen winnen. 
Bovendien letten we op de portemonnee door drie niveaus van deelname te introduceren. Inspireren, ervaren maar vooral kunnen kopen, blijven voor ons de hoofdzaken. Deelnemen en komen zou ik zeggen". 
  
Inschrijven 
De 35e editie van Plantarium, een jubileum editie wordt gehouden van 23 t/m 26 augustus 2017 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Informatie en deelnameformulieren zijn te vinden op www.plantarium.nl. Vanaf 1 december is de inschrijving opengesteld.  

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant