Afbeelding

Natuurlijk Goed en De Adelaar verder als Gentily

Algemeen

Onder de naam Gentily -Gorgeous lilies, true gentlemen service- gaan de leliekwekerijen Natuurlijk Goed (Groenewegen) en De Adelaar samen verder.

Met deze krachtige nieuwe naam en dito uitstraling wordt hun nauwe samenwerking, die in 2013 is gestart, bezegeld. Gentily is een betrouwbare leverancier, een sterke organisatie, heeft lelies van kwaliteit en staat bovenal voor een uitgebreide service. Op de Royal FloraHolland Trade Fair wordt de naam, pay-off en zeven garanties op passende wijze geïntroduceerd.

Een old school goede service
De jarenlange ervaring, kennis en ambacht in de kwekersfamilies Groenewegen en Steekelenburg is overgedragen aan de jongere generatie Mike Groenewegen en Marc van Steekelenburg. Deze nieuwe lichting heeft vier jaar geleden de handen ineen geslagen om verder te gaan als één krachtige leliekwekerij. Vanaf november van dit jaar gaan de telers door onder dezelfde bedrijfsnaam. Met alle doorgegeven kennis en kunde weten ze, net zoals de oudere generatie dit deed, de beste kwaliteit en ultieme service te leveren. Mike Groenewegen hierover: "We rennen ouderwets hard voor onze klanten, waarmee we voor een ultieme service willen zorgen". 

Garanties van Gentily
Een nieuwe naam en uitstraling, maar met dezelfde bekende service en kwaliteit. Door het invoeren van 'de 7 garanties van Gentily' garandeert het bedrijf een product van hoge kwaliteit en topservice voor de klanten, waaronder 24/7 bereikbaarheid, dagverse bloemen en minimaal 10 dagen bloeigarantie.
Naast deze garanties streeft Gentily naar een optimaal werkproces in een duurzame en verantwoorde bedrijfsvoering. Het MPS ABC certificaat is een garantie voor de openheid en is de meetlat die laat zien hoe milieuvriendelijk de kwekerijen zijn. "Bij Gentily blijven we vooruit kijken en staan we open voor de wensen van de klant. De continuïteit in kwaliteit zal altijd leidend zijn", aldus Mike Groenwegen, één van de eigenaren van het bedrijf. 

Op de FloraHolland Trade Fair van 2 t/m 4 november presenteert Gentily in haar stand haar nieuwe bedrijfsnaam, een bijpassende huisstijl en de volledige zeven garanties.


 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant