Afbeelding

't Nieuw Bos introduceert Original Orchids

Algemeen

Woonbladen en bloggers raken er niet over uitgeschreven: De Urban Jungle Trend. 't Nieuw Bos speelt op deze trend in, door hun oersterke Phalaenopsis zonder stokjes te leveren via hun nieuwe merk: Original Orchids.

Zo is de plant zoals de natuur haar bedoeld heeft: ongedwongen, weelderig en een natuurlijke uitstraling. Met de opvallende verpakking, een inspirerende website en botanische prints voor aan de muur, wordt in een handomdraai een stukje wonderlijk regenwoud gecreëerd in de winkel of in huis.  

Phalaenopsis met oerkracht
Een uitzonderlijke teeltwijze van 't Nieuw Bos, heeft geleid tot Phalaenopsis met oerkracht. De bloemstelen van de Original Orchids zijn zo sterk, dat stokjes ter ondersteuning overbodig zijn. Naast de speciale teeltwijze voegt de kweker een H2O-bloom-pot mét waterstick toe en wordt de plant beschermd tegen ethyleen. Hiermee heeft de Phalaenopsis altijd voldoende water en is het bestand tegen schadelijke invloeden van de fruitschaal. Original Orchids is verkrijgbaar met 3, 4 of 5 krachtige bloemstelen.

Urban Jungle op de Trade Fair
Groen is het toverwoord, ook op de Royal FloraHolland Trade Fair. De botanische trend zet voorlopig nog door, laten diverse trendwatchers weten.  Ga niet voor een beetje groen, maar ga all the way. Een echte Urban Jungle wordt namelijk gecreëerd in combinatie met botanische stijlelementen zoals kussens in groentinten, muurdecoratie met bloem- of planttekeningen en potten van natuurlijk materiaal. 't Nieuw Bos heeft daarom tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair de stand volledig botanisch ingericht. Bezoekers kunnen zelfs een botanisch stijlelement mee naar huis nemen, in de vorm van de speciaal ontwikkelde kaarten, die iedere muur opgroent.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant