Afbeelding

Bloemen op Gouden Televizier Ring Gala

Algemeen

De rode loper voor het 51ste Gouden Televizier Ring Gala 2016 werd bloemrijk gestyled met bloemen van de bij LM Flower Fashion aangesloten kwekers.

Over een loper met internationale allure betraden de gasten de Heineken Music Hall voor het grootste gala van de Nederlandse televisie. Vele prominente gasten poseerden met de bloemen. De bloemen schitterden tijdens de glamourous momenten en waren live bekeken door 2,4 miljoen televisiekijkers! 

Rode Loper
Het gala van het jaar rond de uitreiking van de meest begeerde prijs van omroepland werd georganiseerd door AVROTROS.
LM Flower Fashion heeft voor het zesde achtereenvolgende jaar de bloemen verzorgd samen met de bij LM Flower Fashion aangesloten kwekers. De genomineerden en vele prominente gasten betraden vanaf de rode loper, waarop een groots bloemstuk met een gouden detail gestyled was, de Heineken Music Hall.
Bekende televisiemakers poseerden voor het bloemstuk dat was gestyled met Ilex en Celastrus van My-Blush, Pearl Avalanche rozen van Meijer Roses, Cymbidium Stella van HVS Orchids, hortensia Rodeo Classic van Vollering Hydrangea, chrysanthemum Vanilla Sorbet van Zentoo Chrysanthemums, Vanda Sunanda Yellow Henna van Anco pure Vanda, Phalaenopsis Rising Sun van Walter Grootscholten Orchids, Hypericum Sugar Flair, Eryngium Sirius Questar, Chasmantium van Marginpar en lelie Prosecco van Bredefleur. Binnen in de Heineken Music Hall waren glamourous arrangementen gestyled.

Winnaars
De winnaar van de ring werd dit jaar het programma van Floortje Dessing, "Floortje naar het einde van de wereld". Humberto Tan en Chantal Janzen wonnen de Zilveren Televizier Ster voor beste mannelijke en vrouwelijke presentator. Kinderprogramma "Pauls Puber Kookshow" ontving de Gouden Stuiver. Pip Pellens won de Televizier Aanstormend Talent Award.  Thom Hoffman en Angela Schijf wonnen de Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur en actrice.

Foto credit: LM Flower Fashion / Hollandse Hoogte
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant