Afbeelding

Bloeiend nieuw seizoen bij HVS Orchids

Algemeen

HVS Orchids, kweker van snij-Cymbidiums, start het nieuwe seizoen.

Er is een collectie bloemen verkrijgbaar waarvan de productie zal doorlopen tot begin juli. In een diversiteit aan verrassende kleuren bloeit er deze herfst, het najaar en het voorjaar tot in de zomer, een gevarieerd assortiment Cymbidiums voor inspirerend bloemwerk voor de bloemist en de consument. 

Pleasure
HVS Orchids is een toonaangevend bedrijf in de wereld van de Orchideeën, gespecialiseerd in het telen van snij-Cymbidiums. Topkwaliteit, respect en plezier zijn voor Harry, Stella, Ben en hun team meer dan alleen maar woorden. "With pleasure only the best" is hun motto.
Door gebruik te maken van verschillende teeltmethodes levert HVS Orchids vanaf oktober tot en met begin juli snij-Cymbidiums in diverse soorten, kleuren en maten. Vanaf 18 oktober worden de Cymbidiums vers op de Nederlandse bloemenveilingen aangeboden.

Trade Fair
Tijdens de aankomende FloraHolland Trade Fair, van 2 tot en met 4 november in Aalsmeer, zal HVS Orchids zowel de inkoper als bloemist inspireren met de Cymbidium collectie in samenwerking met het promotieplatform LM Flower Fashion.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant