Afbeelding

Overeenkomst CNB New Plants en Ashiro Gentians

Algemeen

CNB New Plants, onderdeel van de Coöperatieve Nederlandse Bloembollencentrale, heeft onlangs een overeenkomst gesloten met Ashiro Rindo (Gentians).

De overeenkomst betreft het testen en in de markt zetten van een nieuwe lijn pot Gentiana's door CNB New Plants.

Voor Ashiro Rindo was de veredelaar Dr. Takashi Takagi tevens directeur  van Hachimantai City Floricultural Research and Development Center aanwezig. Er was er een bijeenkomst georganiseerd op het stadhuis in Hachimantai city. In het bijzijn van de burgemeester van Hachimantai, dhr. Tamura, dhr. Lyall Fields (Green Harvest Pascific Ltd), en dhr. Ron Hoogeveen (CNB New Plants) en de Japanse pers zijn de handtekeningen  gezet. 

Ron Hoogeveen: "Wij zijn trots te mogen samenwerken met de veredelaar van Ashiro Rindo. De nieuwe Ashiro Rindo Gentiana potsoorten zijn een fantastische vernieuwing op het huidige assortiment. Er zitten werkelijk een paar toppers tussen, de verwachtingen zijn groot en de komende jaren gaan we een aantal prachtige nieuwe kleuren toevoegen aan het compacte Gentiana assortiment."  

Kwekers die geïnteresseerd zijn in deze nieuwe Gentiana pot soorten, kunnen contact opnemen met Ron Hoogeveen via +31 653 390 229 of r.hoogeveen@cnb.nl 
 

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant