Afbeelding

Aanmelden handelsmissie Italië kan nog 1 week!

Algemeen

Er gaat een speciale handelsmissie naar de Italiaanse tuinbouwgebieden Lazio en Veneto voor tuinbouw toeleveranciers van 28 november tot 1 december.

De missie richt zich met name op de beschermde teelt (onder plastic of glas) voor voedingsgewassen en sierteelt en is interessant voor leveranciers van uitgangsmateriaal, (plastic) kassenbouw, leveranciers van plastic folie, substraat, irrigatie en fertigatie, biologische gewasbescherming, klimaatbeheersing/ventilatie, thermische schermen, kennis, logistiek in en om de productie, software voor automatisering, post harvest/koeling/ grading, verwerking, verpakking en sourcing. toeleveranciers van de kastuinbouw, kassenbouwers en installatiebedrijven.

Voor deze reis kan een RVO voucher aangevraagd worden van maximaal € 1.500,00 hetgeen deelname aan deze missie extra aantrekkelijk maakt!

De Italiaanse markt

De beschermde teelt in Italië heeft een omzet van €3 miljard per jaar. 52% van alle sierteeltproducten wordt undercover geproduceerd en 8% van de totale oppervlakte wordt bedekt door groente. De teelt concentreert zich met name in de regio's Lazio, Veneto, Campania en Sicilië. De productie vindt met name plaats in kassen met plastic bedekking. De laatste jaren is er een enorme schaalvergroting met de wens de productie ook te intensiveren naar hogere opbrengsten per hectare.

De handelsmissie

Tijdens de missie, die begint in Rome op de residentie van de Ambassadeur, zullen de deelnemers in contact komen met lokale producenten en een beeld krijgen van de investeringen in Italië en de mogelijkheden hierop in te springen. Nederland heeft in Italië een goed tuinbouwimago. De kosten voor deelname aan deze missie bedragen €1.995 exclusief BTW en reis-en verblijfkosten.

De reis wordt georganiseerd door Phaff Export Marketing in samenwerking met Sense Marketing & More.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Phaff Export Marketing, 0321-387933, pem@phaff.com of Sense Marketing & More, 06-24801322, p.ras@sensemarketing.nl

 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant