Afbeelding

Dümmen Orange hoofdsponsor BLOEMKUNST2016!

Algemeen

De fraaiste planten en de mooiste snijbloemen die Nederland te bieden heeft, komen dit jaar samen op Kasteel Groeneveld in Baarn voor het stijlvolle event BLOEMKUNST2016!

BLOEMKUNST2016! is een tentoonstelling vol groeiende, bloeiende sfeer en schoonheid. Alle zalen in het prachtige Kasteel Groeneveld zijn in diverse stijlen ingericht door bloemstylisten van wereldklasse, met het mooiste wat de Nederlandse bloemen- en plantensector te bieden heeft. Het event is een cadeautje voor de consument, maar ook een professionele showcase van alles dat deze sector tot de absolute wereldtop laat behoren. Daarnaast is BLOEMKUNST2016! een aansprekend inspiratiemoment voor kwekers, bloemisten, groenstylisten en liefhebbers van alles wat groeit en bloeit.

Superieure bloemen en planten van Dümmen Orange  

Topveredelaar Dümmen Orange is hoofdsponsor van BLOEMKUNST2016! Chrysanten, gerbera's, anjers en rozen, waaronder de beroemde Avalanche+® selectie, en bekende namen als Phlox, Calanday®, Calandiva®, Poinsettia en Calibrachoa zullen stralen in het kasteel. Dümmen Orange staat als bedrijf al meer dan een eeuw lang voor excellente prestaties in de internationale sierteelt. Bij Dümmen Orange zijn topveredelaars vanuit de hele wereld samengebracht in één onderscheidend merk. Het bedrijf wil met de beste traditionele en nieuwe technieken de grootste verzameling van superieure bloemen en planten op aarde creëren. Het geheim van het succes is niet alleen een breed én diep productportfolio, maar ook blijvende betrokkenheid bij alles wat er daarna met de planten en bloemen gebeurt.

Sterke samenwerking met andere natuurtalenten 

Voor BLOEMKUNST2016! werkt Dümmen Orange samen met Staatsbosbeheer en bloemistenbrancheorganisatie VBW. Tijdens de tentoonstelling wordt op 8 oktober het NK Bloemsierkunst Junioren gehouden waarop jong talent zich kan presenteren. De regie van de expositie is in handen van Zuidkoop Natural Projects, deelnemende arrangeurs zijn onder andere top bloemstylisten als Martin Groen, Max van der Sluis en Hanneke Frankema, iedereen is van harte welkom!

Bloemkunst2016! wordt gehouden van 8 tot en met 16 oktober en is alle dagen geopend van 10 – 17 uur. Kaartverkoop via kasteelgroeneveld.nl

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant