Afbeelding

Uitbreiding assortiment: Gemak voor klanten én leveranciers

Algemeen

Sinds februari 2016 biedt Royal Brinkman leveranciers de mogelijkheid om hun producten aan te bieden via shop-in-shoppagina's op de Royal Brinkman webshop. Samen met bestaande partners en nieuwe leveranciers werkt het bedrijf zo aan een structurele uitbreiding van het productaanbod.

Met het toevoegen van nieuwe producten groeit het assortiment snel in de breedte en de diepte.
 

Royal Brinkman heeft sinds het begin van dit jaar ruim 600 verschillende nieuwe artikelen in het assortiment opgenomen, waaronder fietsen, diervoeding, luchtontvochtiging en fotostudio's. Hiermee biedt het bedrijf haar klanten extra gemak, doordat zij voor al hun inkopen bij één leverancier terecht kunnen. Marcel Meewisse van Meewisse Orchids: "In een nieuwsbrief las ik dat Royal Brinkman tegenwoordig fotostudio's verkoopt. Ik was sowieso al geïnteresseerd in dit product, maar nu kon ik het ook nog eens eenvoudig bestellen via Royal Brinkman. Heel handig!"

Maar ook leveranciers hebben voordeel van deze manier van werken. Wanneer zij zich aansluiten bij het platform, liften ze mee op het grote bereik van Royal Brinkman. Dit kan zorgen voor een enorme boost van de verkoop. Kees Helderman van KH Fotosupport zegt hierover: "Nadat we ons aangesloten hebben bij de Royal Brinkman webshop, maak ik de ene na de andere offerte."

 

Ferry Broch is als platformspecialist het aanspreekpunt voor geïnteresseerde leveranciers: "Steeds meer leveranciers zien de voordelen van de aansluiting bij de Royal Brinkman webshop. Ik ga graag met hen in gesprek over de mogelijkheden, zodat we onze klanten een steeds uitgebreider en relevanter assortiment aan kunnen bieden."

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant