Afbeelding

De Subsidieaccountant

Algemeen

Unieke samenwerking tussen accountants en subsidieadviseur

Ondernemingen en organisaties kunnen voortaan voor al hun subsidiezaken bij De SubsidieAccountant terecht. Denk aan het inventariseren van de subsidiemogelijkheden of hulp bij een subsidieaanvraag. Ook voor de implementatie van een project- of urenadministratie of de controle van een subsidieafrekening bent u bij De SubsidieAccountant aan het juiste adres.  De SubsidieAccountant is een nieuw concept van Velzen accountants & adviseurs, waarbij accountants samenwerken met een externe subsidieadviseur.

De accountants van Van Velzen hebben veel ervaring met allerlei soorten ondernemingen en organisaties. Zo zijn zij deskundig op het gebied van de inrichting van bedrijfsprocessen en de controle van subsidieafrekeningen. "Door de samenwerking met van Daalen & Partners beschikt De SubsidieAccountant over de benodigde kennis van subsidieregelingen en de ervaring om aanvragen succesvol in te dienen.", geeft Jaco van Daalen, subsidieadviseur bij van Daalen aan. Tewis Zandbergen, accountant bij van Velzen, voegt toe: "Dit concept pas goed bij het uitgangspunt dat wij onze klanten op alle financiële gebieden kunnen bijstaan. Door de samenwerking met een externe subsidieadviseur kunnen ondernemingen en organisaties voor subsidiezaken bij De SubsidieAccountant terecht en zo kunnen wij hen optimaal van dienst zijn!".
 

Voor meer informatie over alle subsidiediensten kunt u terecht op www.desubsidieaccountant.nl. Via deze website kunt u ook kosteloos uw subsidiemogelijkheden inventariseren. Deze subsidiescan bevat meer dan 5.000 lokale, regionale, Nederlandse en Europese subsidieregelingen en na het invullen krijgt u de uitkomsten in een overzichtelijke rapportage. Tevens vindt u hier het laatste relevante subsidienieuws. U kunt De SubsidieAccountant ook via twitter en Linkedin volgen.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant