Afbeelding

Partners 'Sunrich® - Van Gogh's Favorite' steunen goede doel

Algemeen

De verschillende partners van 'Sunrich - Van Gogh's Favorite', het keurmerk voor zonnebloemen van meesterlijke kwaliteit, hebben zich ingezet voor het goede doel.

Op dinsdag 30 augustus hebben de partners, in samenwerking met Nationale Vereniging de Zonnebloem, een groep ouderen met een lichamelijke beperking meegenomen voor een inspirerende dag uit bij het Van Gogh Museum. Het doel van de vereniging om alle mensen bij de maatschappij te betrekken en ze volop van het leven te laten genieten, sluit nauw aan bij de symboliek van de zonnebloem: liefde en hoop. Een mooie betekenis die extra werd belicht tijdens deze excursie.
    
De wereld van Van Gogh en de zonnebloemen 
Met de reactie: "een onvergetelijke middag" van één van de deelnemers, kijken Takii, Van Gogh Museum, Flora Holland, VBW, Bab Star en Pull Position, de partners die 'Sunrich - Van Gogh's Favorite' ondersteunen, met een zeer positief gevoel terug op het uitje. Vanuit de symboliek van de zonnebloem is, in samenwerking met Vereniging de Zonnebloem, een dag samengesteld waarbij verschillende deelnemers met een fysieke beperking in het zonnetje werden gezet. Het Van Gogh Museum verzorgde het ontvangst, waarna de deelnemers met hun begeleiders vanuit de partnerorganisaties werden meegenomen in de wereld van schilder Vincent van Gogh en zijn passie voor zonnebloemen. Om men nog langer van de zonnebloemen te laten genieten, kregen ze een bloeiend Van Gogh meesterwerk in een luxe geschenkverpakking, alsmede een goodie bag van het Van Gogh Museum, mee naar huis. 

'Sunrich - Van Gogh's Favorite'
Takii, veredelaar van de 'Sunrich' zonnebloem, en het Van Gogh Museum hebben in samenwerking het keurmerk 'Sunrich – Van Gogh's Favorite' in het leven geroepen. Zonnebloemen met dit label hebben de hoogste kwaliteit en zijn stuk voor stuk 'meesterwerken' van de allerbeste Nederlandse kwekers. 'Sunrich – Van Gogh's Favorite'-zonnebloemen zijn exclusief verkrijgbaar bij de museumshop van het Van Gogh Museum op het Museumplein in Amsterdam en bij de betere bloemist in Nederland en België. Meer informatie is te vinden op: www.sunrichvangogh.flowers
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant