Afbeelding

Aanmelden kandidaten Tuinbouw Ondernemersprijs

Algemeen

Kandidaten voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2017 kunnen nog tot vrijdag 16 september worden voorgedragen.

Ondernemers die het talent hebben om kansen in de markt te zien en zich met product en of bedrijf onderscheiden van collega's kunnen zich (laten) aanmelden. De Tuinbouw Ondernemersprijs is de onderscheiding die topondernemers beloont voor hun werk in de sector.

De winnaar en genomineerden zijn het visitekaartje van de Nederlandse tuinbouw en worden dan ook voorgedragen voor andere (internationale) ondernemersprijzen. De onderscheiding laat ondernemend Nederland, maar ook het buitenland zien wat de Nederlandse tuinbouwsector in huis heeft.
De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking op woensdag 11 januari in Keukenhof. Winnaar en de genomineerden kunnen naast roem ook rekenen op veel aandacht van de media en uitbreiding van het netwerk. 

Toon Ebben
Toon Ebben van Boomkwekerij Ebben kan iedereen aanraden om aan te melden voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2017. 'We hebben vorig jaar zelf de voordracht verzorgd; eigenlijk op het laatste moment, met een filmpje over ons bedrijf. De verrassing was groot toen wij doorkwamen door de eerste ronde als een van de vier genomineerden, en later in januari in bijzijn van H.M. Koningin Maxima, als winnaar. Want het was een sterk deelnemersveld; de anderen zijn echt goede ondernemers. Natuurlijk is het prachtig om in het rijtje van topondernemers van de sector te staan, maar de prijs heeft ons ook wat gebracht. Naast heel veel publiciteit hebben we een soort 'label' gekregen en lopen internationale contacten makkelijker. Ik kan zeggen dat onze internationale groeiambities zijn versneld en versoepeld door de Tuinbouw Ondernemersprijs'.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant