Afbeelding

Deelnemers WK KassieBouwen bekend 

Algemeen

Alhoewel de inschrijving nog niet gesloten is, hebben nu al 12 bedrijven zich aangemeld voor het Van der Ende KassieBouwen.

Het event vindt plaats op zaterdag 8 oktober in het pand van  AGC aan de Aartsdijkweg 23 in Maasdijk, bedrijventerrein Coldenhove.

Vos & Overkleeft uit Naaldwijk drievoudig winnaar van weleer, gaat de strijd weer aan. En natuurlijk is de winnaar van vorig jaar, Certhon uit Poeldijk, ook van de partij. Het deelnemersveld bestaat verder uit: Agrolux uit Maasdijk, Bom Group uit Hoek van Holland,  Kees Greeve uit Bergschenhoek, Kubo Tuinbouwprojecten uit Monster, Luiten Greenhouses uit De Lier,  Mustang Demolition eveneens uit De Lier, Van der Ende Pompen uit Maasdijk, VD Meer & VD Arend uit Honselersdijk, Van Vliet Kasinstallatie uit Naaldwijk en VB Greenhouses uit De Lier. 

Jongeren-versie
Het Van der Ende WK KassieBouwen vindt voor de 6-de keer plaats en is een wedstrijd tussen professionals waar verschillende professionele teams aan deelnemen. De teams strijden om de Van der Ende WK KassieBouwen wisselbokaal. In de aanloop naar het 'echte' WK KassieBouwen wordt een speciale wedstrijdversie gehouden voor Westlandse en Maassluise jongeren uit groep 7 en 8. De deelnemende teams moeten binnen een zo kort mogelijk tijd en volgens bepaalde specificaties een mini-kas bouwen. Ze strijden om de titel WK KassieBouwen Junior. 

Het evenement is uitgegroeid tot een gezellig evenement voor de Nederlandse tuinbouwsector, maar het is ook een dag die veel te bieden heeft voor het hele gezin. Er valt van alles te beleven voor volwassenen en kinderen en het evenement is gratis toegankelijk.

Voor meer informatie, ga naar www.wkkassiebouwen.nl.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant