Afbeelding

Ride for the Roses op 4 september in Twente

Algemeen

Op 4 september 2016 is de 19e editie van de Ride for the Roses, deze editie vindt plaats in Twente.

Dit bijzondere wielerevenement heeft een cycletour van 100 kilometer en twee toertochten van 25 en 50 kilometer. Dit evenement is inmiddels een begrip in Nederland. De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen en met voor iedere deelnemer aan de finish een roos.
De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen. Het succes van de Ride for the Roses zit hem in de unieke formule. Samen met zo'n 10.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd een vuist maken tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

De Ride is voor iedereen
Jong en oud, getrainde en minder actieve fietsers; iedereen kan deelnemen aan de Ride for the Roses.
Een lang lint van duizenden deelnemers die samen op de fiets stappen met hetzelfde doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen kanker. De toertochten voeren langs de mooiste plekjes en worden in eigen tempo afgelegd. Om extra geld in te zamelen worden op weg naar 4 september verschillende side-events en uiteenlopende activiteiten georganiseerd in actie voor de Ride for the Roses.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant