Afbeelding

Zomerbloemen Event viert lustrum

Algemeen

Ter gelegenheid van de 31e editie organiseert de Stichting Nationale Zomerbloemententoonstelling voor de vijfde maal op rij het Zomerbloemen Event.

Dit in samenwerking met LTO, VGB, VBW, PurE seasonal flowers, FloraHolland en sponsor Stimuflori. Het doel van het event, een 'Meet & Greet' voor iedereen uit het vak, is om de communicatie en samenwerking in de afzetketen van zomerbloemen te verbeteren. Deze avond is tevens het officiële startsein van de tentoonstelling.

Uitreiking prijzen
Wat is voor groothandelaar en bloemist een onderscheidend product en waarom zijn die belangrijk? Wat heeft de winnaar van de meester teler Award met zijn erkenning gedaan?
Belangrijke vragen waar de organisatie graag bij stil staat deze avond tijdens de uitreiking van de prijzen van NZBT-keuring, de VGB Award, de Meesterteler Award en de nieuwe Mijn Bloemist Award van de VBW (Vereniging Bloemist Winkeliers). De presentatie is in handen van Rob Veenman(WOS).

De Meesterteler Award is een, sinds 2015, ingevoerde prijs voor het kwalitatief beste product uit de tentoonstelling d.w.z. het product met de hoogste score van alle productgroepen. Per productgroep krijgt de teler met het hoogste cijfer ook een prijs; aan een aantal prijzen van deze productgroepen hebben een zestal handelaren inmiddels hun naam verbonden.
De VGB Award van de Vereniging van Groothandelaren in Bloemisterijproducten is, even als de nieuwe 'Mijn Bloemist Award', bestemd voor het meest onderscheidende product uit de tentoonstelling!

Belanghebbenden kunnen zich voor ,Zomerbloemen Event aanmelden door een e-mail te sturen naar info@nzbt.nl o.v.v. Zomerbloemen Event.
In verband met het event sluit de tentoonstelling om 18.30 uur de deuren voor het publiek.

De tentoonstelling vindt dit jaar plaats van 8 – 11 september a.s. Een terugblik op vorige tentoonstellingen en actuele informatie, zoals openingstijden vindt u op nzbt.nl.
 

Op de foto: de prijswinnaars van 2015

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant