Afbeelding

Sierteeltproducten tijdens paardenevent Duitsland 

Algemeen

Jaarlijks vindt de Cross Country Days-Military plaats in Ostbevern (D), net over de grens bij Hengelo.

Een uniek evenement dat veel paardenliefhebbers en zakenmensen trekt. Dit jaar heeft de Westlandse Marleen van Giesen voor de derde keer de organisatie in handen en ook nu zullen weer verschillende Nederlandse vers- en sierteeltbedrijven hun producten promoten. Zo word bijvoorbeeld het bloemwerk voor alle winnaars verzorgd door Leliekwekerij de Plas.  

Showcase
Van Giesen wil het evenement op het Duitse landgoed graag verder uitbouwen tot een showcase van Nederlandse vers- en sierteeltproducten en is op zoek naar aanvullende vers – en sierteeltbedrijven, die bijvoorbeeld hun versproducten tijdens de dagen willen promoten, middels presentaties en proeverijen. 

De Cross Country Days-Military is een 2-daags evenement dat plaatsvindt op zaterdag 10 en zondag 11 september 2016 en wordt sinds 6 jaar georganiseerd op een landgoed in Ostbevern (D). Dressuur en springen wordt op zaterdag op een separate locatie gereden en de Cross Country-Military, de grootste publiekstrekker van het evenement, vindt plaats op zondag 11 september.
Vorig jaar is de military een niveau gestegen naar een één-ster-military, waardoor het evenement internationale ruiters en publiek verwacht uit omringende landen. 

Hollandse vers- en sierteeltondernemers die de Cross Country Days-Military gebruiken om hun producten te promoten, worden persoonlijk uitgenodigd om het evenement in zijn geheel te beleven. Er is een feestelijke sponsoravond met alle andere ondernemers en op de dag van de Military kunnen de ondernemers met paard en wagen de wedstrijd van dichtbij ervaren.
Voor de mogelijkheden en voorwaarden betreffende dit bijzondere evenement, kunnen ondernemers contact opnemen met Marleen van Giesen marleenvangiesen@live.nl
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant