Afbeelding

Stijlvolle bloemenexpositie in Kasteel Groeneveld

Algemeen

Meesterwerken gemaakt met de mooiste bloemen en planten in een adembenemende omgeving…

Dat is Bloemkunst 2016. Een verfijnde bloemenexpositie in Kasteel Groeneveld.

Van 8 tot en met 16 oktober veranderen alle kamers van het kasteel in Baarn in florale oases. Nederlandse bloemstylisten, onder wie internationale kampioenen, geven de verschillende ruimtes een complete metamorfose. Ze creëren uiteenlopende stijlkamers die samen een overweldigend geheel vormen en bezoekers een ongekende dosis inspiratie geven.
Aan Zuidkoop de eer het evenement te coördineren. "Alle creaties worden vervaardigd met unieke en hoogwaardige producten van hoofdsponsor Dümmen Orange" vertelt Xander Zijlmans van Zuidkoop. "Samen met Dümmen Orange, brancheorganisatie VBW, Kasteel Groeneveld en de vele florale designers zetten wij een haute-nature event neer."

Make-over
Naast de coördinatie van het evenement dragen de designers van Zuidkoop zorg voor de make-over van de Mamuchetzaal en de Van der Waayenzaal. "Met duizenden van de allermooiste rozen wordt een schitterende presentatie boordevol romantiek neergezet". Ook het trappenhuis en de tuin van Kasteel Groeneveld worden door team Zuidkoop van florale creaties voorzien. "Buiten zal er een hoofdrol zijn voor chrysantenplanten waarbij de ritmische wijze van presenteren je doet denken aan ballet" Aldus Xander Zijlmans.  

Locatie: Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2, Baarn.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant