Afbeelding

WK KassieBouwen 2016 in Maasdijk

Algemeen

De 6de editie van het Van der Ende WK KassieBouwen wordt dit jaar op 8 oktober gehouden in het pand van AGC aan de Aartsdijkweg 23 in Maasdijk, bedrijventerrein Coldenhove, dat per september in handen komt van de Van der Ende Groep.

Deze toonaangevende producent, innovator en tuinbouwtoeleverancier, die tevens hoofdsponsor is van het kampioenschap, heeft het pand aangekocht om toekomstige groei aan te kunnen en hebben het pand als eerste ter beschikking gesteld aan het WK KassieBouwen. Naar verwachting zullen ze in de nabije toekomst zelf het pand betrekken. De nieuwe locatie ligt vlakbij Maassluis.

WK voor junioren
Voor het WK KassieBouwen Junior 2016 zijn dit jaar ook enkele basisscholen uit Maasluis uitgenodigd om aan dit bijzondere evenement mee te doen. Pas eind augustus zullen deze scholen de organisatie laten weten of ze meedoen aan dit spektakel. 
Van der Ende WK KassieBouwen is uitgegroeid tot een gezellig evenement voor ondernemers uit de Nederlandse tuinbouwsector, maar het is ook een dag die veel te bieden heeft voor het hele gezin. Voor meer informatie over het evenement, ga naar www.wkkassiebouwen.nl
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant