Afbeelding

Dümmen Orange inspireert Chinese bloemisten

Algemeen

Afgelopen week verwelkomde Dümmen Orange invloedrijke Chinese bloemisten om geïnspireerd te worden door de grootste collectie aan bloemen en planten ter wereld.

Naast een bezoek aan snijchrysanten teler Richard van Schie werden de bloemisten geïnspireerd door middel van een Europese fashion & lifestyle trends workshop.

Groeimarkt
Dümmen Orange ziet bloemisten als de trendsetters van de sierteelt. Het is precies daarom dat het bedrijf deze mensen wil inspireren met de eindeloze mogelijkheden in haar assortiment. In het afgelopen decennium is China een belangrijke groeimarkt voor Dümmen Orange geworden. Daarom was het bedrijf verheugd om een groep van invloedrijke bloemisten, wholesalers en internetondernemers te mogen verwelkomen. 

De groep startte de dag met een bezoek aan Dümmen Orange klant en snijchrysanten teler Richard van Schie, waar zij zagen hoe dit prachtige product met moderne Nederlandse productietechnieken wordt geteeld. 

Daarna verwelkomde Dümmen Orange de groep bij Zuidkoop, waar de groep een presentatie kreeg over verschillende marktontwikkelingen en trends in de afgelopen 20 tot 30 jaar. In samenwerking met Xander Zijlmans van Zuidkoop werden de bloemisten uitgedaagd zich te verplaatsen in vier Europese trends: Classic, Hipster, Scandinavian en Botanic en de vertaalslag te maken naar de Chinese markt.  

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant