Afbeelding

Van der Sar Import verduurzaamt rotan producten

Algemeen

Van der Sar Import uit De Lier, een importeur en producent van potten, vazen, schalen en manden, heeft zijn complete lijn van rotan producten verduurzaamd, in het kader van hun duurzaamheidsbeleid.

Om de kwaliteit te kunnen garanderen, beheerst Van der Sar Import het gehele proces van oogst tot aflevering bij de klant. Ze zijn nauw betrokken bij de oogst, de herbeplanting en de productie van hun duurzame rotanproducten. Het duurzaamheidsbeleid van Van der Sar Import wordt ondersteund door lokale, regionale en nationale overheden.

Volgens een woordvoerder: "Door onze betrokkenheid en nauwe samenwerking met lokale overheden, helpen wij het tropisch regenwoud in stand te houden en bieden wij de lokale bevolking werk en een fatsoenlijk inkomen. Een basis voor een betere toekomst voor het hele gezin en de gemeenschap."

Het volledige rotan assortiment van Van der Sar Import kan vanaf heden geleverd worden in duurzaam rotan, voor dezelfde prijs en volgens de woordvoerder is de kwaliteit van de manden er zelfs op vooruit gegaan. Voor meer informatie, kijk op www.vandersar.nl/nl/duurzaam.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant