Afbeelding

MEET MR.LILIUM, lelie-scheerzeep voor mannen

Algemeen

MR. LILIUM is een natuurlijke scheerzeep met de verzorgende eigenschappen van de lelie, ontwikkeld door Mooiwatbloemendoen.nl. Alleen voor mannen.

De scheerzeep is een gadget en beperkt en tijdelijk verkrijgbaar. Het schuim is fluweelzacht, heeft een milde leliegeur en dankzij de desinfecterende en helende werking van de lelieblaadjes, hou je een frisse en zachte huid over na iedere scheerbeurt.

Van bol, tot bloem, tot baard
MR.LILIUM is een ode aan de lelie. De scheerzeep wordt in juni in een eenmalige oplage uitgebracht en is exclusief te verkrijgen via Mooiwatbloemendoen.nl. MR.LILIUM Shave is verkrijgbaar bij de New York Barbershop 'the traditional men's only barbershop for the real gentleman' in Rotterdam. In de maand juni kunnen geïnteresseerden een behandeling boeken via Mooiwatbloemendoen.nl.

Achtergrond MR.LILIUM
 Al in de oudheid bereidde men oliën en zalven met de bloemblaadjes van de witte Madonna lelie (Lilium Candidium) die van origine een helende en desinfecterende werking heeft. Een afstammeling van deze oer-lelie is gebruikt als hoofdbestanddeel voor MR.LILIUM. Volgens ontwerpster Katja Gruijters en kweker Gerben Ravensbergen van Lilies of Life is het de perfecte basis voor een natuurlijke scheerzeep voor mannen.

Fotografie: Mathilde Karrèr

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant