Afbeelding

Opening nieuwe winkel Duif op Cultra

Algemeen

Duif International viert maandag 23 mei de opening van haar nieuwe winkel op Groothandelscentrum Cultra Aalsmeer.

Hiermee wil Duif inspiratie en het brede assortiment dichter bij de klant, de detail- en groothandelaren, brengen.

Op de Cultra had Duif International al jaren de winkel Close2Real. Het naastgelegen pand is erbij getrokken en compleet verbouwd. Waar klanten voorheen bovenal voor zijden bloemen bij de winkel terecht konden, is er nu ook een uitgebreid home-deco assortiment aan toegevoegd. De winkel heet voortaan Duif International.

Opening maandag 23 mei
Klanten worden tijdens de opening feestelijk verwelkomt met een drankje en hapje onder begeleiding van een DJ. Ook zal Judith de Frankrijker deze dag arrangeren ter inspiratie. Zij zal laten zien hoe met toepassing van materialen als wol, zijden bloemen en vazen mooie arrangementen zijn te maken voor baliestukken en winkelinrichting.

Het nieuwe winkelen
Naast het openen van de nieuwe winkel, is een online webshop in de maak. Hiermee wil Duif International aansluiten bij de huidige marktvraag. "We zien steeds meer dat klanten vragen naar het online bestellen van onze producten," zegt John Duivenvoorden, directeur van Duif International. "Tegelijkertijd is het van groot belang dat onze klanten de producten eerst persoonlijk kunnen ervaren, voelen en vasthouden. Juist door het combineren van off- en online winkelen komen we aan deze wensen tegemoet."

Bewust verbouwd
Een duurzame bedrijfsvoering is belangrijk voor Duif International en maakt deel uit van het MVO-beleid. "In de nieuwe winkel hebben verschillende onderdelen een tweede leven gekregen. De wanden en een aantal presentatiekasten werden door onze bouwer Hans Warmerdam voorheen ingezet als beurs stands", vertelt John Duivenvoorden. Hans ligt verder toe: "Ook het plaatmateriaal en de stellingen die vrij kwamen uit de oude winkel hebben we hergebruikt. Het toegepaste hout is FSC. Verder is alles gespoten met watergedragen verf. De kleine spots zijn ledverlichting en de zwaardere spots zijn CDMT gasontladingslampen".
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant