Afbeelding

Prijswinnaars Kom in de Kas actie bekend

Algemeen

In het weekend van 2 en 3 april hebben vele mensen meegedaan aan de door Sa-nook georganiseerde prijsvraag bij Kom in de Kas Westland.

Deelnemers moesten raden hoeveel Sa-nook Dendrobium planten er in 2015 zijn geproduceerd in Nederland. De antwoorden varieerden sterk en het exacte aantal van 1.213.476 planten is dan ook niet geraden. Het antwoord van de heer en mevrouw Van der Meeren uit Den Haag bleek na de telling van de inzendingen het dichtst bij het juiste aantal te zitten. Met hun antwoord wonnen zij het Sa-nook arrangement dat zij het allerleukste vonden. Dit was het arrangement met de groen-paarse Sa-nook Dendrobium Anna Green waarbij de planten in paars en groen vilt opgemaakt waren.
De prijs heeft het echtpaar inmiddels met groot enthousiasme in ontvangst genomen.

Naast deze hoofdprijs werden er ook twee Sa-nook goodiebags verloot onder alle inzendingen. Deze goodiebags zijn gewonnen door:
-    G van der Valk uit Wateringen
-    A. Landon uit Delft

Sa-nook  Dendrobium
Sa-nook is het merk voor een veelzijdig en kleurrijk Dendrobium assortiment en wordt in de markt gezet als een nieuwe orchidee. Sa-nook rassen zijn speciaal geselecteerd en ontwikkeld door een veredelaar uit Thailand. Deze rassen zijn speciaal veredeld op groeikracht en bloeiend vermogen in de huiskamer en kunnen goed in Europa worden geteeld en verhandeld. 
Tijdens de laatste editie van Kom in de Kas stond er een kleurrijke presentatie van Sa-nook Dendrobiums. De reden om deel te nemen aan dit grootschalige consumentenevenement was om Sa-nook als hét merk voor Dendrobiums te laten zien aan de duizenden bezoekers van Kom in de Kas. 
Met de kleurrijke presentatie van in totaal 8 arrangementen werd duidelijk dat Sa-nook Dendrobium een opvallende orchidee is met veel toepassingsmogelijkheden en door de verschillende kleurvarianten is er altijd wel een variëteit die bij de consument past. Door verschillende planten speels te combineren creëer je een trendy en eigentijds arrangement voor in de huiskamer. 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant