Afbeelding

De Bloemenkrant is weer uit

Algemeen

Ditmaal een extra dik nummer met een acht pagina grote uitklapper, waarin alles te lezen valt over het nieuwe event Floradecora, wat eind januari 2017 wordt gehouden in Frankfurt.

Verder weer een editie vol informatie over de sierteeltsector: bloemen, bolbloemen, boomkwekerijproducten, ontwikkelingen en bijkomende producten. En natuurlijk onze prachtige pagina's in 'Growers Pride'. Dit keer krijgt Alstroemeria alle aandacht.

Een kort overzicht van de inhoud van de editie van 3 mei 2016.

Groot denken
Dat was de oproep van Jaap Smit, Commissaris van de Koning, tijdens de Gilde Avond in het museum De Zwarte Tulp in Lisse. Smit vindt 'groot denken' en buiten de kaders denken voorwaarden voor verdere groei van de sector.

Floriworld
Over groot denken gesproken. Lees over de ambitieuze plannen om een Floriworld te realiseren. 'The ultimate Flower Experience' waar de sector internationaal opzien mee wil baren. 

Marktonderzoek
86% van de Nederlandse balkon- en terrasbezitters vindt dat groen voor een positieve en prettige sfeer zorgt en zegt graag bloeiend groen om zich heen te willen hebben.

Martin Groen
De Workumse bloemsierkunstenaar Martin Groen die door zijn talent over de hele wereld zijn creaties mag tonen.

Rijnplant by Dummen Orange
Het bewijs dat een scherpe strategische focus een sterkere marktpositie tot gevolg kan hebben.

2Dezign
In het katern van 2 Dezign Jan de Boer, ambassadeur en voorvechter van het brede assortiment, wat goed is voor de kweker, de prijsontwikkeling, de sector en dus de consument.

En natuurlijk de rubrieken die u van ons gewend bent, zoals Economie & Ondernemen, en de serie Een gewaarschuwd mens… over fraude in de keten. Ditmaal Floridata met nieuwe columniste Sophie Eveleens over het belang van kennis delen.

De Bloemenkrant is volop in beweging en wij komen u vast ergens tegen. Overigens mag u ons altijd bellen of mailen. Wilt u adverteren neem dan contact op met Huub Snijders via telefoonnummer 06-226 685 55 of e-mail Redactie@Bloemenkrant.nl.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant