Afbeelding

Designers brengen kennis naar Koeweit

Algemeen

"Of het nu dicht bij huis is, of aan de andere kant van de wereld, kennis delen vinden we erg belangrijk" vertelt Xander Zijlmans van Zuidkoop Natural Projects.

Hij is net terug uit Koeweit, waar hij afgelopen maand samen met twee andere florale designers van Zuidkoop aan de slag ging bij het bedrijf Fresh Couture. Dit Koeweitse bedrijf is een high class bloemkunst bedrijf dat voornamelijk spectaculaire creaties maakt voor hotels, restaurants, openbare ruimtes en grote feesten en partijen. Het team van Zuidkoop richtte de gehele showroom van Fresh Couture opnieuw in en bracht de medewerkers van het bedrijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

"We hebben de showroom van Fresh Couture een complete metamorfose gegeven. We ontwikkelden diverse florale creaties voor verschillende gelegenheden. Zo is één deel van de showroom ingericht met arrangementen bedoeld voor bruiloften en evenementen. Daarnaast maakten we bloemwerk dat gericht is op de Koeweitse interior design branche" legt Xander Zijlmans uit.

Het designersteam van Zuidkoop ging aan de slag met echte bloemen, maar ook met hoogwaardige textielbloemen van het Nederlandse bedrijf SILK-KA. Naast de bloemen zijn ook de potten en vazen uit Nederland afkomstig.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant