Afbeelding

Ivy Flowershop in 'Diamonds'-sfeer 

Algemeen

Ivy Flowershop aan het Leidseplein in Amsterdam heeft een tijdelijke metamorfose ondergaan.

Tot en met eind mei staat de exclusieve bloemen- en plantenwinkel voor een groot deel in het teken van het thema 'Diamonds'. Deze tijdelijke metamorfose is het resultaat van een samenwerking met Opti-flor, één van 's werelds meest vooraanstaande producenten van exclusieve orchideeën. 

"Wij verkopen de Phalaenopsis-creaties van Opti-flor al enkele jaren," aldus eigenaar Jan Dippell Ritzinger van Ivy Flowershop. Phalaenopsis is één van de meest populaire orchidee-varianten. "Onze klantenkring is erg enthousiast over zowel de kwaliteit als de vele fraaie verschijningsvormen van de creaties uit het Opti-flor assortiment."
 
Meest onderscheidend
Ivy Flowershop is eerder door een onafhankelijke jury uitgeroepen tot winnaar van de 'Golden Singolo'. Dit is een prijs, die jaarlijks door Opti-flor wordt toegekend aan het verkooppunt van Opti-flor creaties, dat zich het meest onderscheidt. "Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de manier waarop de producten worden gepresenteerd, maar ook naar zaken als ondernemerschap," aldus directeur Marco Hendriks van Opti-flor. 
 
Exclusieve beleving
Ivy Flowershop heeft het winnen van de 'Golden Singolo' aangegrepen om de winkel een maand lang om te toveren tot een unieke, exclusieve 'Diamonds'-beleving. De 'Golden Singolo' is vernoemd naar één van de meest exclusieve creaties van Opti-flor. Tot en met eind mei zijn ook andere exclusieve creaties, zoals de Fortuno, de Theatro, de Formidablo, de Artisto en de Diamond te bewonderen. 
 
Team van beveiligers
De tijdelijke metamorfose naar een exclusieve 'Diamonds'-sfeer is op ludieke wijze ingeluid. Onder begeleiding van een team beveiligers is de 'Golden Singolo' vervoerd vanuit Westland, waar Opti-flor is gevestigd, naar Ivy Flowershop aan het Leidseplein. Daar is de 'Golden Singolo' overhandigd aan de trotse eigenaar van Ivy Flowershop. "Wij hebben de 'Golden Singolo' een prominente plek in onze Diamonds-etalage gegeven." 
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant