Afbeelding

Vlasman gaat verrassen met Saintpaulia's

Algemeen

Kwekerij Vlasman introduceert een verrassend concept rondom Saintpaulia's.

Van traditioneel naar hip
In het huidige tijdsbeeld zijn vele type planten hip & happening. De eigentijdse consument is namelijk gek op planten in het interieur. Daarbij gebruikt zij het liefste diverse planten door elkaar, zodat het een lekker bont en fel gekleurd geheel geeft. More is more! We waarderen vormen en gebruiken van vroeger. Vintage is van nu. Oude bekende planten verpakken we in een nieuw jasje en geven het daardoor een eigentijdse uitstraling. Mooie kansen voor Saintpaulia!
 
Ambitie 
Vlasman verdiepte zich als ervaren kweker van Saintpaulia in de trends van nu en maakte een stap naar een nieuwe marketingaanpak. Hij concludeerde dat het noodzakelijk is om te laten zien hóe eigentijds Saintpaulia is. Lianne Vlasman: "Onze ambitie is het verschil te maken in de markt. Daarom spelen we in op alle trends en ontwikkelingen die er zijn".  
Anton Vlasman: "We telen al sinds 1992 Saintpaulia's. We staan bekend om de goede houdbaarheid, het volume van de plant en de sprekende kleuren. Daar voegen we nu iets essentieels aan toe. We dragen uit dat Saintpaulia van deze tijd is. Binnenkort introduceren we het resultaat en verrassen we de markt!"

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant