Afbeelding

Geslaagde Ladies Night bij Florensis

Algemeen

Bij kwekers, exporteurs en retailers is het al bekend dat ze tijdens de Florensis' Inspiration Days (bloeiproeven) verrast worden door het kleurrijke voorjaar- en zomeraanbod van Florensis.

Nu konden hun partners dit ook eens ervaren, want op donderdagavond 28 april organiseerde Florensis een succesvolle avond vol inspiratie tijdens de Ladies Night. Ruim 150 dames hebben het evenement bij Florensis bezocht. De veredelaar en vermeerderaar spreekt zowel van een sfeervolle als een waardevolle avond, want vele bezoekers gaven deze avond hun mening over de producten van Florensis.   

Een avond vol inspiratie voor huis en tuin
Naast de dames eens flink in de watten te leggen, was ook het doel van de Ladies Night om van de bezoekers te horen wat zij van de verschillende planten en perkgoed van Florensis vinden. Het assortiment inclusief de unieke kenmerken van de producten werd getoond en door middel van een enquête is er een consumentenonderzoek gehouden. Daarnaast hadden de partners van de kwekers en handel de mogelijkheid om de bloeiproeven te bekijken. Groenstylist Romeo Sommers verzorgde workshops, waarbij hij gebruik maakte van de producten van Florensis. De diverse lokale deelnemers op het gebied van huis, tuin en lifestyle, poffertjeskraam Pofferdikkie, de nieuwste Jillz van Heineken én de loterij door Florensis zorgden voor een compleet avondje uit.
Regina Dinkla, manager marketing & retail bij Florensis, is erg positief over de avond: 'Het was voor ons de eerste keer dat we zoiets georganiseerd hebben. We waren blij verrast met de grote opkomst en de zeer positieve reacties van de bezoekers!'.

Bloeiproeven nog één week te bezichtigen
Tot en met vrijdag 6 mei is het voor alle geïnteresseerden uit de branche nog mogelijk om tijdens de bloeiproeven het voorjaar- en zomeraanbod van Florensis in optimale bloei te bekijken. Ook zijn er diverse verkooppresentaties voor de markt te bezichtigen.

 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant