Afbeelding

Bakker en Frederique gaan samenwerken

Algemeen

Afgelopen week vond in de bloeiende tuinen van Keukenhof een bijzondere workshop arranging flowers plaats onder leiding van Frederique van der Wal.

Bakker.com, de grootste online tuinspecialist van Europa, trapte hiermee officieel de samenwerking af met Frederique's Choice, het bloemenmerk van Van der Wal. Onder de naam Bakkerflowers worden boeketten in Nederland en Duitsland geleverd. Bakker.com kiest voor het bloemenmerk van Frederique van der Wal omdat ze direct samenwerkt met kwekers en eigen binderijen heeft. Daarnaast garandeert Frederique's Choice verse en kwalitatief goede boeketten door de bijzondere verpakking én door het snelle leveringsproces, direct van binderij naar consument, zonder tussenleveranciers. De boeketten worden binnen 24 uur aan de deur van de klant bezorgd.

Paul Geraeds, CEO van Bakker.com: "Frederique's Choice kent dezelfde werkwijze als wij: een directe lijn van leverancier naar eindconsument, dus het meest vers. Dit is zeer belangrijk bij groenproducten. Daarnaast delen we de passie voor alles wat bloeit. Dat zie je terug in de assortimentskeuze van Frederique van der Wal; zij heeft een prachtige collectie boeketten samengesteld waar haar liefde voor bloemen vanaf straalt."

Frederique van der Wal: "Bloemen zijn voor mij echt een verrijking. Ze maken het thuis niet alleen gezelliger maar hebben ook een enorm effect op ons well being. Het leuke is dat dit allemaal zo'n 10 jaar geleden begon toen er in de Keukenhof een bloem naar mij werd vernoemd. Met mijn bloemenmerk Frederique's Choice en de samenwerking met Bakkerflowers wil ik mijn liefde voor bloemen overbrengen en het fijne gevoel dat mooie bloemen ons kunnen geven naar zoveel mogelijk huiskamers brengen."

De bloemen van Frederique zijn vanaf nu verkrijgbaar op Bakker.com.

[Fotobijschrift: Frederique van der Wal in actie tijdens de workshop arranging flowers.]
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant