Afbeelding

Bloemstylist Ariella Chezar in Amstelveen

Algemeen

Tijdens de koopavond vrijdag 29 april is de bekende Amerikaanse bloemstylist en flowerfarmer Ariella Chezar aanwezig in Stadshart Amstelveen.

Ter promotie van haar nieuwe boek The Flower Workshop geeft zij van 19.00 tot 20.30 uur een korte lezing, demonstratie en boekpresentatie in het Binnenhof.
Ariella Chezar is vanwege haar weelderige en vernieuwende manier van werken een grote naam in de wereld van bloemschikken en decoratie. Ze heeft al in vele toonaangevende woonbladen gestaan waaronder Martha Stewart Living en Oprah Winfrey's O Magazine. Ook heeft Ariella bloemstukken ontworpen voor het Witte Huis. Ariella Chezar wordt over de hele wereld gevraagd vanwege haar unieke stijl en heeft meerdere boeken geschreven over bloemschikken.

Haar nieuwste boek, The Flower Workshop, is tijdens de boekpresentatie in Stadshart Amstelveen verkrijgbaar en Ariella signeert deze indien gewenst. De lezing in het winkelcentrum wordt georganiseerd in samenwerking met het American Book Center uit Amsterdam. Toegang is gratis. Van 19.00 tot 20.30 uur in het Binnenhof.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant